×

Haspengouw (s)maakt

zondag 22 september | inschrijven voor de PIPO trein

Tijdens Fruitfest kan je op zondag 22 september genieten van een gezellige boerenmarkt op de Groenmarkt van Sint-Truiden.

Ontdek de authentieke smaken van Haspengouw en laat je verrassen door een breed aanbod van lokale lekkernijen zoals confituren, speculoos, jenevers en unieke creatieve creaties. Na het kuieren langs de kraampjes kan je ontspannen op het terras met een heerlijk streekbiertje of een glas Haspengouwse wijn. Live muziek zorgt voor een gezellige sfeer, ideaal voor een ontspannen dagje uit in de hoofdstad van Haspengouw.

Voor kinderen zijn er heerlijke, ambachtelijke ijsjes en verder kunnen ze zich uitleven met volkspelen of deelnemen aan verschillende fruitige workshops. Als kers op de taart kan je inschrijven voor een ritje met de Pipo-trein, die op verschillende tijdstippen zal vertrekken op de Groenmarkt.

Breng je vrienden en familie mee en maak er een heerlijk dagje uit van in de hoofdstad van Haspengouw!

Ritje met de PIPO trein

Schrijf je in voor een ritje met de PIPO trein, die op verschillende tijdstippen zal vertrekken op de Groenmarkt (Onze-Lieve-Vrouwekerk)

Vertrek is mogelijk om 13u, 14u, 15u, 16u en 17u.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle verdere instructies. Deelnemen is enkel mogelijk na inschrijving.

Rondrit PIPO trein zondag 22 september

Niet te missen

Fruitfest

zaterdag 21 en zondag 22 september

Copyright 2024 - Privacyverklaring